Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар изригна срещу съдиите, които ръководеха

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар изригна срещу съдиите, които ръководеха
Коментари Харесай

Неймар псува, Тухел не може да повярва, че ПСЖ загуби от Юнайтед

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар изригна против съдиите, които ръководеха снощната среща-реванш от 1/8 финалите на Шампионската лига против Манчестър Юнайтед.
 Нова магия в Шампионската лига, юношите на Юнайтед изхвърлиха ПСЖ
" Червените дяволи " победиха с 3:1 французите и съумяха да се класират в идната фаза на шампионата. Третото попадение за Юнайтед падна в добавеното време на мача след дузпа и помощ от ВАР.

Неймар не игра и в този дуел, защото лекува травма, само че тотално пощуря отвън терена и се нахвърли върху съдиите.

" Това е позор и срам! Четирима индивида гледат повтаряне и взимат решения, а не схващат от футбол! Няма никаква дузпа. Къде да си постави ръката това момче, като е с тил към топката? М**ната ви, нач***йте си го ", беснее неймар.



Треньорът на ПСЖ Томас Тухел пък нямаше разумно пояснение за загубата. Според него този резултат е непонятен предвид на показаното от двата отбора и той в нито един миг от мача не е вярвал, че гостите ще си тръгнат като крайни спечелили.

" Лесно е да обясня какво се случи: направихме два подаръка през първото полувреме. Напълно контролирахме мача през първите 30 минути. Показахме класа, душeвност и добра реакция след първия подарък. Съзадохме много положения, а в това време Манчестър без нито един късмет, без нищо ни вкара втори гол.

Тогава всички си казахме: " Вкараха ни два гола без да нападат ". Контролирахме мача и това бе непонятен резултат. Вторият гол тотално прекатурна хода на дуела. През второто полувреме Юнайтед нямаше нито едно голово състояние и аз усещах, че те няма по какъв начин да ни победят. Те го направиха, тъй че ги приветствам, но… не знам дали сезонът е провален, не знам. Наистина ли очаквате да получите по-добър отговор единствено минути след края на мача? В този миг мога единствено да защитя моите футболисти, това е.

Да, аз съм за ВАР. Но съгласно мен този удар не отиваше във вратата и освен това състояние няма учредения да се отсъди дузпа. Смятам, че има потребност правилото за игра с ръка да бъде изяснено по-точно. Сега съдията може да пояснява ситуацията по своя преценка, тъй като правилото не е написано задоволително ясно ”, счита германецът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР